• Healing of autism in kids
 • Лечение аутизма у детей в клинике https://www.autism-mmc.ru/
 • Лечение заболеваний глаз собственными стволовыми клетками
 • Kockázatkezelés a tervezhető siker érdekében!

  Céges befektetések

  Azok a kis- és középvállalkozások, amelyeknek működésük alatt sikerült befektetendő tőkét felhalmozni, és ennek értékét szeretnék növelni, vagy egyszerűen csak költségeiket és juttatási csomagjaikat szeretnék optimálisabban kezelni, ezt akár komplett szolgáltatási csomag igénybevételével is megtehetik. Szolgáltatásaink között talál adóoptimalizáló megoldásokat, Cafeteria rendszerek kidolgozását, biztosítási igényfelmérést és mindezek megvalósítását. Tanácsadóink javaslataikat mindig alapos helyzet-és igényfelmérést követően teszik meg, ügyfeleink céljait szem előtt tartva.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Vállalati adóoptimalizálás

  Számos olyan eszköz létezik, melyekkel a vállalkozások legálisan, a törvényi keretek betartása mellett csökkenthetik adó-kiadásaikat. Érdemes erről tájékozódni, hiszen az így fennmaradó összeg a cég fejlesztésére, dolgozóinak jutalmazására, ösztönzésére fordítható.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Cafeteria rendszer működtetése

  A megfelelően felépített és működtetett Cafeteria rendszerek úgy csökkentik és optimalizálják a vállalati kiadásokat, hogy emellett hozzájárulnak a munkaerő jutalmazásához, a munkahelyi elégedettség növeléséhez. Tanácsadóink segítenek a béren kívüli juttatási rendszerek kidolgozásában, bevezetésében, működtetésében, illetve a már meglévő Cafeteria rendszerek elemzésében és korszerűsítésében, a mindenkori jogszabályoknak megfelelően.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Egyedi vagyonkezelés

  Amikor valaki hirtelen nagyobb pénzösszeghez jut (pl. örökléssel), de nem szeretné azonnal felhasználni, általában tisztában van azzal, hogy megfelelő vagyonkezeléssel nemcsak megóvhatja vagyonát az értékvesztéstől, de növelheti is értékét. Tanácstalan lehet viszont azt illetően, hogy mi lenne a megfelelő befektetési forma, nincs ideje utánajárni a lehetőségeknek és nincs elég információja a megtérülés eredményét illetően.

  Pénzintézetektől független szakembereink segítenek felmérni a piacon rendelkezésre álló befektetési lehetőségeket, felvázolják az előnyöket, hátrányokat, javaslatot tesznek arra, hogy az ügyfél elvárásait szem előtt tartva rövid-, közép- és hosszú távon mibe érdemes fektetni vagyonát.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Meglévő biztosítási szerződések felülvizsgálata

  Kockázatfelmérés és a meglévő biztosítások kézhezvétele után az aktuális piaci díjak és elérhető szolgáltatások, fedezetek figyelembe vételével felülvizsgáljuk meglévő biztosítási szerződéseiket. A vonatkozó szabályzatok, és esetleges korább káreseményeik kapcsán elemezzük, és szakvéleményt készítünk jelenlegi biztosítási helyzetükről. Szükség esetén egyedi záradékok alkalmazásával kialakítunk egy meglévőnél kedvezőbb díj – szolgáltatás arányú biztosítási ajánlatot.

  Tapasztalataink alapján átlagosan elérhető 15-30% díjcsökkenést a biztosítók ajánlatainak tényleges megversenyeztetésével érjük el.

  Előfordulhat az is, hogy olyan veszélytényezők is jelentkeznek tevékenységüknél, amelyekre a biztosítók ajánlatai nem nyújtanak fedezetet. Szakvéleményünkben erre külön is kitérünk, a biztosítással nem védhető kockázati tényezők csökkentésére konkrét javaslatokat is teszünk.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Szerződések kezelése

  Megbízóink döntése alapján lebonyolítjuk a szerződés megkötését, és a szerződés teljes tartama alatt ügyfeleinkkel rendszeres kapcsolatot tartva a biztosítási szerződéseket folyamatosan karbantartjuk, és megbízóink adatszolgáltatása alapján a szükséges változásokat – címváltozás, tevékenységi kör, vagyonérték módosulása, stb. – továbbítjuk a partnerbiztosító részére.

  Figyelemmel kísérjük a partnerünknél újonnan fellépő és biztosítással lefedhető kockázatokat.

  A megbízási szerződés fennállása alatt figyelemmel kísérjük megbízóink biztosítási szerződéseinek díjfizetését, eltérések és díjhátralék észlelése esetén a biztosítóval történt előzetes egyeztetés után értesítést küldünk.
  A biztosítási piac változásait folyamatos figyeljük, és új biztosítási konstrukciók megjelenése esetén tájékoztatjuk megbízóinkat.

  Annak érdekében, hogy partnerünk mindig a legkedvezőbb biztosítási szerződésekkel rendelkezzen, minden évben a meglévő biztosítási szerződések évfordulója előtt, automatikusan bekérjük több biztosító ajánlatát, és szükség esetén ajánlatot teszünk a biztosítási szerződések módosítására.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  vallakozas

  netmaxx ginop web

  Partnereink

  
  A NetMaxx Hungary Kft elérhetőségei

  Adatkezelési tájékoztató

  Az oldal tetejére
  Munkatársaknak

  ginop palyazat baloldal