• Healing of autism in kids
 • Лечение аутизма у детей в клинике https://www.autism-mmc.ru/
 • Лечение заболеваний глаз собственными стволовыми клетками
 • Kedves látogató, kedves ügyfelünk!!  Hivatásunk az Ön biztonsága, ezért kérem olvassa el ezt a pár sort, amit életünk anyagi kockázatairól írunk és élünk a gyakorlatban.

  Életvitelünk, munkánk, háztartásunk, sportolásunk, hobbink olyan jellegű baleseti kockázatokat rejt, amikre a hétköznapokban, rohanó világunkban nem is gondolunk. Ezekre a statisztika szerint, mégis gyakran előforduló szituációkra balesetekre előre fel kell készülnünk, ezek kezelésére megoldásokat kell találnunk. Ebben segítünk most Önnek, hogy lássa mire és milyen lehetőségeket nyújtunk.

  Baleset után, igen gyakran hónapokra, évekre is kieshetünk a jól megszokott életünk folyamatából.

  Gyakorlatból tudjuk, hogy ez lehet egy több hónapos rehabilitáció, gyógykezelés, lábadozás vagy igen sok esetben életterünket hirtelen beszűkítő gipszek tömege, amelyek megváltoztatják életminőségünket. Ezen időszak alatt kiesünk a munkából, családfenntartóként, hitelfizetőként tehát igen élessé válhat az anyagi függőségünk egy ilyen állapotban. Aggódás, nélkülözés és felesleges plusz terhek vállalása helyett egy megfelelő baleset-biztosítással hatékonyan és gyorsan tudjuk elkerülni a baleset utáni kiszolgáltatott anyagi állapotot.

  Rendelkezésükre állunk baleset-biztosítási specialistákkal akik igényei felmérése után, pontos termékelemzést követően ajánlatot adnak  ezekről.

  Ennek azért van kiemelt jelentősége, mert fontos, hogy életszínvonalunkhoz, sporttevékenységünkhöz, alkalmasint hobbinkhoz mért, megfelelő baleset-biztosítással tudjuk elkerülni egyedül azt, hogy méltatlan anyagi szituációba kerüljünk. Mindenki családi vagy privát baleset-biztosítási védelmét kérésre, színvonalra egyedileg összeállítjuk és bármikor igény szerint változtatni tudjuk.

  Kérem engedje meg, hogy említsünk pár alapvető védelmi rendszert a mindennapokból.
  • Gyermekünk, családunk védelmében, kellemes árazású családi biztosításokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  • www.motorosbiztositas.hu oldalunkon az egyik leggyakrabban előforduló és legkockázatosabb napi tevékenységünk a két keréken gurulás okozta baleseti védelmet valósítjuk meg ügyfeleinknek kiemelkedő hatékonysággal. Motorosoknak, kerékpárosoknak, túrázóknak, sportolóknak egyaránt, sokéves referenciákkal.
  • Másik célterületünk a sportolók védelme. Ezen belül nemzetközi szinten is a hivatásos és hobbisportolók védelmének megalkotásában járunk élen.
  • A különböző extrém sportokra, egész pontosan 28 féle tevékenységre az ejtőernyőzéstől a quadozásig tudjuk megoldani ezt bárkinek.  Ezután a kis ízelítő után, kérem küldjön nekünk egy email-t, keressen minket és 24 órán belül keressük Önt, megoldjuk igényeit.

  Készüljön fel előre, és baleset esetén csökkentse a családjára nehezedő anyagi terheket! A legfontosabb szempont a választásban a szerződési feltételeknek és a díjak összevetése, a szolgáltatások kifizetésével, annak minőségével.

  A szakmán szakembereiként mi tudunk ebben segíteni.

   

   

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató

  netmaxx ginop web

  A NetMaxx Hungary Kft elérhetőségei

  Adatkezelési tájékoztató

  Az oldal tetejére
  Munkatársaknak

  ginop palyazat baloldal