• Healing of autism in kids
 • Лечение аутизма у детей в клинике https://www.autism-mmc.ru/
 • Лечение заболеваний глаз собственными стволовыми клетками
 • Ön szerint is a tudás a legjobb befektetés gyermeke számára?

  Oktatás, diploma

  Ön szerint is a tudás a legjobb befektetés?

  Magyarországon nincs kialakult koreográfiája a gyermekek jövőjét magalapozó megtakarításoknak, pedig célokból itthon sincs hiány. A gyermek életének különböző szakaszai más-más pénzügyi elvárásokat támasztanak a szülőkkel szemben, de kis előrelátással és a NeMaxx tanácsadóinak segítségével ezek az akadályok nem leküzdhetetlenek. Egy gyermek felnevelése és eljuttatása a diplomaszerzésig 15 millió forintba kerül a szülőknek, akiknek ezenkívül még a munkába állásig szükséges anyagi támogatással is számolniuk kell.

  Megéri ilyen költségek mellett is finanszírozni gyermekünk taníttatását?

  Feltétlenül! Független számítások alapján egy felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállaló élete során 45-60 millió forinttal keres többet, mint középfokú végzettséggel rendelkező kortársa. Ha ehhez mérjük a diploma megszerzésének 3-5 millió forintos befektetését, ez lehet életünk egyik legjobb befektetése.

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  Saját lakás

  Gondolt már arra, hogy albérlet helyett gazdaságosabb megoldás lehet egy saját lakás megvásárlása?

  Lakástakarék megtakarításhoz nyújtott 30%-os állami támogatást 2018 október 16-al megszűntette a magyar törvényhozás. Így új szerződések megkötésére ilyen értékű támogatással jelenleg nincsen lehetőség.

  Egy lakás, ház komoly érték. Ezt az értéket nem lehet előteremteni egyik pillanatról a másikra. Éppen ezért van szükség a tudatos pénzügyi gondosságra, gondolkodásra és cselekedetekre. Egy kisgyermek megszületésével rengeteg felelősség hárul a szülőre. Az életben komoly állomás a taníttatás utáni önálló életkezdés amely bármilyen furcsa is lehet, de már a születés utáni közvetlen időszaktól tervezhető, hiszen bekövetkezik!

  Tudunk-e lehetőséget biztosítani az életben való elinduláshoz, lakáshelyzetének megoldásával, vagy ebben a kérdésben magára hagyjuk gyermekünket?

  Kiemelten fontos, hogy felelős szülőként hogyan, mi módon nyújtunk pénzügyi segítséget gyermekünk lakáshoz jutásánál. Nem mindegy honnan indul, milyen életkezdéssel startol el a nagybetűs életben!

  Vannak a NetMaxx Hungary közvetítésében olyan pénzügyi termékek, amelyek ezekre a problémákra nyújtanak megnyugtató megoldásokat. Keressen bennünket bátran, készséggel állunk rendelkezésére!

   

  Termékkel kapcsolatos érdeklődés

  Adatkezelési tájékoztató


  gyermekunk jovoje

  netmaxx ginop web

  Partnereink

  
  A NetMaxx Hungary Kft elérhetőségei

  Adatkezelési tájékoztató

  Az oldal tetejére
  Munkatársaknak

  ginop palyazat baloldal