A szállítmányozás során szó szerint bármi előfordulhat! Aki a szakmán belül van, az tudja, hogy a "lehetetlen" is bármikor megtörténhet!

  • Baleset a szállító gépjárművel.
  • A gépjármű, vagy áru lopása.
  • Rablás.
  • Természeti katasztrófa.
  • A szállító személy sérülése, hirtelen halála.
  • Műszaki meghibásodások tömege.
  • Aszállitmány rakodás közbeni sérülése.

 

Szállítmánybiztosítás

A haszongépjárművek védelmén túl megoldásokat kínálunk a szállított áruk védelmére. Szállítmánybiztosításunk fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított áruféleségre, függetlenül annak fuvarozási módjától és szállítási útvonalától. A szállított termékek biztosítása az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlenül és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével.

Egyutas szerződés

Az egyutas szerződés jellemzően egy útra, illetve egy szállítmányra vonatkozik, tehát azok veszik igénybe többnyire, akik nem minden szállítmányra akarnak biztosítást kötni, hanem csak alkalomszerűen. Fontos, hogylehetőség szerint a szállítás megkezdése előtt 48 órával jelezni kell a biztosítónál a szállítmányt és az útvonalat, hogy a biztosítónak legyen ideje visszaigazolni a fedezetbe vételt.

Keretszerződés

A keretszerződés fő jellemzői, hogy az egész évi teljes export-import szállítmányozási értékre kiterjed a fedezet, a díjfizetés utólag történik, minden fuvarozói módra kiterjed és nem kell minden egyes szállítmánynál megkérni, illetve megvárni a fedezetbe vételi igazolást. Keretszerződésnél lehetőség van nagyobb díjkedvezmény elérésére is, köszönhetően a leegyszerűsödő adminisztrációnak, illetve a nagyobb volumennek.

  

Alkalmazotti felelősségbiztosítás

A haszongépjárművek működtetését, napi szintű használatát végző kollégák esetleges károkozása következményeinek enyhítésére.

 

Árufuvarozói felelősségbiztosítás

Felelősségbiztosításaink az előre nem kalkulálható és a vállalkozást sokszor igen megterhelő költségek visszaszorítása szempontjából alapvető fontosságúak lehetnek, sőt az árufuvarozói felelősségbiztosítás megkötése a nemzetközi közúti árufuvarozói tevékenység végzésének előfeltétele.

 

Termékkel kapcsolatos érdeklődés

Adatkezelési tájékoztató

netmaxx ginop web

A NetMaxx Hungary Kft elérhetőségei

Adatkezelési tájékoztató

Az oldal tetejére
Munkatársaknak

ginop palyazat baloldal