Minden haszongépjármű üzemeltetéséhez szükség van biztosításra, hiszen

  • szinte kivétel nélkül igen komoly anyagi értéket képviselnek
  • folyamatosan jelentős veszélyeket rejtő környezetben használják őket
  • működőképességük, biztonságuk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valóban hasznot termeljenek
  • mindig valamilyen nagy értékű árut, terméket, stb. szállítanak

KGFB, CASCO

A Netmaxx Hungary Kft., mint a "Biztosítások Úri Szabósága" rugalmasan, az egyedi igényeknek is maximálisan megfelelve kínál biztosítási megoldásokat a haszongépjárműveket, mint nagyértékű eszközöket érő károk enyhítéséhez, valamint az ezekkel a járművekkel másoknak okozott kárigények fedezéséhez.

A haszongépjárművek védelmén túl megoldásokat kínálunk a szállított áruk védelmére (szállítmánybiztosítás), illetve az ilyen járművek működtetését,  napi szintű használatát végző alkalmazottak esetleges károkozása következményeinek enyhítésére is (alkalmazotti felelősségbiztosítás).

Egy, vagy több gépjárműről van szó?

Ami a védelmet illeti az első gépjármű megvásárlásánál ugyanolyan fontos a jó választás, mint a századiknál!  Nálunk a jó szerződés megkötése nem a végcél, hanem az első pont, hiszen jelen vagyunk az Ügyfél érdekét képviselve a legegyszerűbb ügyintézéstől a kárügyintézésig. Már öt járműtől köthető flotta gépjárműbiztosítás, haszongépjárműveink biztonságára érdemes figyelmet fordítani, hiszen cégünk számára jelentős értéket képviselnek, hiányuk pedig pénzben mérhető komoly veszteséget okozhat. Egyedi ajánlatainkkal a legváltozatosabb számú és típusú flottákra tudunk megoldást nyújtani.


Termékkel kapcsolatos érdeklődés

Adatkezelési tájékoztató

netmaxx ginop web

A NetMaxx Hungary Kft elérhetőségei

Adatkezelési tájékoztató

Az oldal tetejére
Munkatársaknak

ginop palyazat baloldal